Tuesday, March 27, 2012

1st Scan @ Klinik Tg Malim

Semalam appointment dengan doktor di klinik ibu & anak tg malim...lambat gak aku sampai hampir 8.30am..orang dh ramai menunggu..nasiblah ni jenuh menunggu turn aku..ingatkan terus jumpa doktor..tapi kena ambil darah utk hiv test & urin test dulu....layan ajelah..macam tulah bila mengandung ni...

Sistem kali ni dah agak lain...aku tanye itu ini nurse tu pun jd pening..hehehe..nasib baik dia layan je aku..yang xbestnya pekerja kaunter makmal di situ sombong bangat...taulah banyak kerja...aku just tanya.."buku merah nak letak sekali ke kak?"almaklumlah bukan slalu datang situ..boleh dia jawab, "kan ada tulis tu..sambil menjeling pada aku"..apalah salahnya cakap je letak je situ ke...hmm...sabor jelah...



baby dalam usia 10 minggu


Doktor yang cek tu bagus sangat...semua dia terangkan..."nampak tak jantung dia?"..nampaklah jantung baby berdegup...sebab kelihatan mengecil & membesar berulang kali..yang ke atas tu tangan & kaki baby...bentuk dia masih tak jelas lagi...

Lega sikit bila dah tengok baby...sbb kadang terpikir gak..betul ke aku mengandung??..hehehe..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width