Thursday, March 8, 2012

Evening & Night Sickness

Biasanya org yang mengandung akan mengalami morning sickness...
tapi aku night sickness..sbb apa..
sbb..bila time waktu petang macam ni baru mood aku nak kerja jatuh merudum..
tak tahan bau2 bauan...
suhu badan mula jadi panas..
nak baring je dah mudah sangat tertidur...
Jadi aku mabuk di waktu malam...huhuhu....
Bangun pagi ok lagi...nak makan apa je waktu pagi semua boleh masuk..
tapi bila petang tengok makanan pun macam kembang tekak...
Dah beberapa malam ni aku muntah time malam...
asam kena sentiasa ada di sisi...
Bau yang tak boleh tahan sekarang ni..bau tangan yg baru lepas makan..org merokok..mintak petrol..bau dapur..cepatlah sydrome ini pergi....

2 comments:

azah said...

ala...gedik sgt...da duk sorg2...ko x pk pe2...2 muntah je...wat je keje cm aku wat...ok je..:-)..

jiejah said...

ko xkena...lehla ckp mcm tu..
aku dh cuba masak masa nong dtg..lps tu trus uwekkkk..mmg dh xbolehla tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width