Monday, April 2, 2012

Happy Birthday 2 me...



Semalam adalah hari ulangtahunku yang ke...30...3 series suda...

tua dah akak ni...rasa macam muda je..

Terima kasih kepada famili & rakan taulan yang mengewish aku melalui sms & facebook...terima kepada adik2ku & alifah yang membelikan kek ni...nak tunggu en abg belikan taktau bile..almaklumlah jauh..time besday aku je mesti tiada di sisi...huhuhu...kembang kuncup hidung aku bile tengok ada kek..terharu...

bila dah umur 30an ni mmg terasa dah ketuaanya...alhamdulillah dalam umur meningkat ni Allah murahkan rezeki dengan kedatangan baby yang menjangkau usia 3 bulan dalam kandungan...dan berharap...suami akan segera berada di sisi tak lama lagi...insy'Allah bulan 7 ni...terima kasih en abg di atas pengorbanan ini...semoga kita dapat hidup bersama dengan anak2......

terima kasih tak terhingga kepada mak & abah yang selalu berada di sisi di kala anak yang dah tua ni memerlukan teman untuk mengisi waktu2 keseorangan & kebosanan...terima kasih jagakan irsiad dengan sebaiknya..masak makanan yang best2 untuk anakmu yang mengengada asyik loya nak muntah jer...semoga Allah memberi balasan syurga kepada mak & abah...

kepada adikku siti...selamat bersalin...semoga semuanya selamat....tik tok tik tok..ngerinya nak bersalin lagi...

2 comments:

azah said...

kek 2 aku bli...tp fikri byor...hahahaahhah..ko kne msg fikri la...hihihi

jiejah said...

samalatu....bila ko nk beranak weh..blk nnti kem salam irsyad eh...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width