Tuesday, May 15, 2012

Terima Kasih...

Lama dah xupdate blog...sejak bersama irsyad ni masa byk dihabiskn bersamanya...kat opis pun kejap2 ingatkn dia...ok ke dia kat taska...mkn ke dia...tdo x dia...tp sekarang dah ok...dah boleh control emosi...irsyad pun dah tak duduk taska...aku letak dia di rumah acik farah..dulu dia staff sambilan di instun..lega sikit irsyad seakan serasi di sana...acik farah pun baik..soft spoken orgnyer...TERIMA KASIH farah jagakan irsyad....kelam kabut juga bila taska tutup...alhamdullah farah nak jaga irsyad...

Hari ini baru naik cuti...aku bercuti dr jumaat hingga isnin...almaklumlah en abg blk...jd time tulah die nk blk kampung..smlm blk ke tg malim mcm biasa hntr en abg dulu ke airport...nasib baik adik aku nk dtg teman lg...TERIMA KASIH mirol....die yg drive dr lcct ke tg malim..lega rasanya...kalau tak berhiruk pikuk aku dlm kete kalau dgn irsyad jer...

Masa hantar en abg di airport aku rs sebak sgt kali ni..mungkin sbb aku sgt2 perlukn dia di sisi...sblm ni aku xjaga irsyad jd aku xrasa risau...bila irsyad dah ada n aku pun dah berbadan dua aku rasakn sgt dia perlu ada bersamaku..balik kali ni en abg pun mcm hepi jer...layan aku pun baik sekali..siap bagi hadiah lagi..hehe...kalau sebelum ni asyik risau dengan xsempat itu ini nak menanda paper..nak key-in markah..

Apa pun TERIMA KASIH blikan perfume ni....i like sbb aku yg pilih...jarang die bg hadiah2 ni..anggap jelah ni hadiah besday aku yg dah basi dan hadiah ulangtahun perkahwinan 30 mei ni...aku punyer kaler putih..hijau tu en abg punya...aku pun xtau betul x pilihan aku ni...hmmm bedal jelah amik perfume..bila dah bli...baru terpikir..napela aku xpilih kasut ke..handbag ke...hmmm.

Rindu kamu berdua...

**sekarang dlm kelas..tgh tgk en aidi mengajar...turn aku pukul 2.30pm sampai hari khamis...3 hari mngajar handheld gps untuk JTLM. Harap2 semua berjalan lancar...nasib baik pg tadi irsyad tak meragam nak g rumah farah..xnangis pun...alhamdulillah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width