Monday, September 3, 2012

Scan 4D


Akhirnya berjaya buat scan 4D...aku buat di Seksyen 27 Shah Alam....nama dia Klinik Noor Hajar..pada mulanya nak pergi ke Bukit Beruntung..tapi kena buat appointment dulu dan masa tu nak blk raya..doktor pun takde masa tu..jadi memang xsempatlah nak tunggu esoknya....
kebetulan cousin aku kerja di klinik seksyen 27 tu..masa jumpa time raya aritu die kate klinik yang die kerja boleh scan 4D..alhamdulillah..semuanya ok..tapi mula2 susah nak nampak muka sebab die tutup dengan kaki..dalam gambar tu pun nampak kaki die kat atas muka...risau gak aku..doktor kate xde ape..dalam perut memang aktiviti bebas...hehehe..kos dia RM100..kalau ikutkan kata sepupu aku cas sebelum ni RM95 then naik RM120...mungkin sbb cousin aku kerja situ...kena RM100 je...oklah tu..tapi aku buat ni perut dah padat...so susah sikit nak dapat tengok imej yg clear..

Jantinanya...jeng-jeng..tunggu......:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width