Sunday, October 14, 2012

My 2nd Hero


hai semua...saya telah selamat dilahirkn ke dunia pd 9.10.2012 pukul 6.24am...nama saya ibu & ayah tak daftar lagi..tapi yg pasti bunyi IRFAN tu ade...abg icad pun dah panggil saye APAN...ibu saya tak sempat nk update blog n pasal saya sbb die bz mnguruskan hal2 saya...bacaan kuning saya masih tak turun2. ..nak ikut abg icad agaknyer lepas ibu abis pntang baru bacaan ok...hehe...oklah sy nk sambung tdo...dadada

4 comments:

Faiz said...

Wahhh. Congratulations! :)

Raden Allya Kay said...

Alhamdulillah...
Tahniah kait! Selamat berpantang..
wahhh, 2 dah baby boy, kuat laa kait ada 3 oeang hero jaga! :)

ummie fariemiee said...

tahniah kak..akan upa icad pun ade ye...apa namanya

Ummi Mahmood said...

Apan...
hehe....Pasni abg icad ada geng otomen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width