Wednesday, January 30, 2013

Shaklee sudah sampai...jom turunkan berat badan..

Bila nak start diet ni..set Shaklee dah pun sampai..dah kena mula dah ni..tak boleh main2..perut sudah manyak muncit wooo...start 30.1.2013 bermula proses penurunan berat badan oleh jiejah...baju dah sempit..seluar pun tak boleh zip...bermula dengan beratku sekarang 61.5kg..so kita tgk dalam masa sebulan berapa boleh turun..caiyuk2...harap2 set Shaklee dapat membantu...Vitalea + Lecithin + Alfalfa + ESP...Herb lax aku x beli sbb tgh menyusu...

lecithin-membakar lemak

Herblax-detox/membuang lemak

ESP-membina semula otot (elak lulit mengelebeh bila dh kurus)
*bonus! - menjadikan kulit canti & tidak kusam

bermula 30.1.2013 = 60.9kg
28.2.2013 = ???

*sesiapa nak set shaklee boleh sms/whatsapp jiejah : 0197701482
harga yg amat berpatutan :)

untuk info lebih lanjut mengenai set kurus klik sini ---> http://sihathijau247.blogspot.com/2012/06/set-kurus-kurangkan-berat-badan-dengan.html

3 comments:

Ummi Mahmood said...

hehe..aku rasa ko yang kurus dulu daripada aku ni....

ijan said...

Brapa price nya ni

jiejah said...

Set asas utk kurus :-

1)lecithin (pembakar lemak) = RM45 harga biasa RM52.50
2)herblax (detox/membuang lemak) = RM45 harga biasa RM52.50
3)esp (bina semula otot & elak kulit mengelebeh) = RM130 harga biasa RM150.00

*nak cuba lecithin & herblax dulu pun boleh.

*siapa yang dh cuba pastu teruja keberkesanannya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width