Monday, March 4, 2013

Ayah Isyad Tak balik Umah Isyad...

 
Siapakah ini??
 
Tajuk post tu yang selalu disebut oleh Irsyad sekarang ni..dek kerana terlalu lama menunggu ayahnya balik..dekat 2 bulan tak jumpa ayahnya..dah tahap maksimum rasanya sampaikan bila tengok gambar ayah dia akan mengaruk..mane ayah..mane ayah..aduhai...bila orang ketuk pintu jer otomatik dia ingat ayahnya...ayah!ayah blk!..sadis...gambar2 kat atas tu sewaktu kerja di lautan terbentang luas..just whatsapp gambar..video call Tango sahaja penghubung kami...area mane aku pun dah lupa & malas nak cek blk msg2 lepas...sebelum dia pergi job rambut botal terus..tengoklah sekarang dah berjambang bermisai sakan..hehehe.."abg cari rejeki ayang...."..iyolah tu....ikutkan dah cukup sebulan ayah dah boleh balik..tapi disebabkan problem alat..delay..& delay..kemudian boleh pula bos dia suruh sambung job lain..lepas tu delay lagi sebab alat rosak....dan sekarang hampir dua bulan tak balik..uwa!!!! sebelum ni maksimum pergi job 2 minggu je dah balik umah...siap la ko balik ni..hehehe..ibu masak yang sodap2 yer..
 
 
icad..icad..nanti ayah balik ajak ayah main puas2 yer..ayah pun rindu sangat kat irsyad tu..annti ibu marah bos ayah tu eh..hehehe
 
 
harap2 minggu ni dah balik...bukan irsyad jer rindu..ibu ni lagila..isk!isk!.

1 comment:

Ummi Mahmood said...

huhu...sedihnyer entry ni....nak-nak bila baca mesej tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width