Tuesday, March 5, 2013

Gegata...pergilah kau jauh dari badan Irsyad

kesian..tak nyenyak tidur..dok bergaru2 jer..aku pun laloq tak dpt tidur lagi..uwa!!!!!!
 
zoom bg dekat sikit..malam tadi melarat ke area mata n pipi..tebal2 & merah..belakang telinga & kepala pun ada
 
tidur awal malam tadi..letih kot main..xdelah gangguan nak tengok cerita King of Ambition mlm tadi..kalau tak kempunan nak tengok sebab berebut dengan dia nak tengok baby tv..huhu
 
Sekarang layan channel 393 jer..banyak cerita korea yang best..aduhai..seklai tengok nak tgk lagi..mlm ni ada lagi cerita tu..ulangan setiap ahad..jomla tengok..eh nak cerita pasal irsyad ni..tadi google memang ramai yang kena penyakit macam irsyad ni..die bintat2 yang besar & bersambung2 sampai boleh jadi peta..kesian kalau budak2 yang kena..tabahla yer anakku...bila dah hilang...dia akan datang lagi..dan lagi...ubat dia hanyalah krim calamine lotion untuk sapu dan untuk makan biasanya doktor akan bagi ubat gatal & kulit..dah banyak kali ulang pergi macam2 klinik..tunggu ayah dia balik baru nak buat elergi test..sebab ini simptom elergi..so baru kt tahu elergi ape & ubat ape yg patut dia makan..bukan blood test..elergi test orang kata mahal sikit..tapi tak tahulah..harap2 minggu ni dah dapat buat..kesian kat abanglong irsyad ni..kesian gak kat ibu tak nyenyak tidur..huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width