Monday, March 4, 2013

Irsyad..eczema..elergic...

 
Ini gambar irsyad masa kena gegata..mula2..kena di tangan & kaki..lepas tu merebak ke perut & belakang badan...lepas tu esoknya ke bahagian peha & anunya..terus ke kelapa muka..akhir sekali celah2 jari & kaki..sian tengoknya malam2 tak tidur lena...dengan aku sekali tak tdo jadi assistant mnggaru...seminggu jugaklah kena..ingatkan gegata biasa..lepas 2 minggu kena lagi..sekarang style alahan die kena macam gegata pula..naik bintat2 yang tebal2 merah..malam2 dok menggaru...bg ubat semua tak jalan..
 
sebelum ni just naik2 ruam2 je..bila dah besar sikit alahan die jadi macam ni...sakit ape la anakku ini...ayah die blk dari job terus nak bawa jumpa pakar..mungkin darah dia ni yang alah kepada sesuatu..dulu dah pergi ke pakar tapi malang doktor pula takde..aku nak bawa die pun susah sebab ayahnyer tak balik2 lagi..uwa!!!!!
 
dialog yang tak tahan nak gelak,"ibu...mata syad dah rosak..bli baru kat Yat Fong"...ekeke..
 
*Yat Fong-mini market kat tg malim...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width