Friday, March 15, 2013

Klinik Pediatrik Adek

 
selepas irsyad alami gejala naik gegata satu badan...lepas sminggu ok gegata naik lagi tp dalam bentuk bintat2 merah pula...jadi kami ke klinik pediatrik adek di seksyen 9 shah alam... tujuan utama kami nk buat elergi test...supaya nk tau irsyad ni alah kpd ape n kami bolehla kawal....tp doktor kate sakit kulit die xteruk sangat...just pantau sendiri apa yg irsyad tak boleh makan..doktor pun suruh jgn bagi makan coklat dulu... lps dpt ubat kami pun blk...200++ gaklah kosnyer...syukur company ayahnya cover kos perubatan famili..dptlah ubat elergi antibiotik ape lg satu dah lupe...ubat sapu ade dua. satu utk mlm n satu lg sapu waktu siang... kami adalah beli donut big apple kat giant shahalam..ade yang coklat..dan irsyad pun mkn..mmg terkejut lps aje mkn coklat tu memang terus naik bintat2 gegata kat srluruh badan irsyad...memang coklatlah kot die alah...sampai aje rumah terus mandikan dia & bg mkn ubat..memang terkejut..irsyad sikit tak bergaru n bintat2 terus surut...alhamdulillah..

**type guna hphone...banyak shortform & berterabur ayat..

2 comments:

purpleyellow said...

coklat pun bleh bt anak alergi ye.huhu..good info

jiejah said...

coklat tu mungkin puncanya susu lembu juga kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width