Monday, December 15, 2014

Gambar Seksyen Pemetaan 2014

Gambar kenang-kenangan..
Seksyen Pemetaan, Bahagian Ukur dan Pemetaan
INSTUN

gambar ini diambil pada 4.12.2014 pada Hari Inovasi INSTUN 2014..
waktu ini kami jadi urusetia hadiah & cenderamata :)

berdebar juga walaupun jadi tukang susun & bahagikan hadiah..takut tersilap & terjatuh..hehehe..
apapun dah selesai dengan jayanya..
alhamdulillah...

Friday, August 15, 2014

Aidilfitri 2014 Famili Irsyad & Irfan

Salam aidilfitri dari kami sekeluarga..maaf zahir dan batin....

tengah tunggu gambar sefamili pada hari raya pertama dalam dlsr adik aku..tak bagi lagi..layan gambar dalam phone dulu...

tema tahun ni hijau utk 1st raya
hijau juga utk 2nd day
olive brown utk 3rd day
kelabu hitam utk 4th day
dan merah utk 5th day..tp baju yang raya ke 5 tak pakai2 lagi...
baju ade yang beli baru dan guna semula tahun2 lepas sebab nampak macam baru...hehe





























Thursday, July 10, 2014

Pin Shawl yang sangat comel

Jom dapatkan pin shawl yang sangat comel ini..
harga dah tertera di dalam gambar
whatsapp 019-7701482 #pinbyhasfa

facebook page : Hasfa Collections




Tuesday, June 24, 2014

Telekung Lycra Lace Murah

Update terkini 24.6.2014
Telekung Lycra Lace (double layer)

Promosi sehingga 29 Ramadhan 1435H
sementara stok masih banyak lagi

hanya RM80 || RM89 termasuk pos
bagi Telekung Lycra Lace Dewasa

hanya RM60 || RM69 termasuk pos
bagi Telekung Lycra Lace Kanak-kanak







 Gambar di bawah adalah stok terkini







di bawah adalah warna telekung kanak2 lycra lace (1 layer lace) hanya ada 4 warna sahaja orange, pink, sky blue dan maroon

** warna purple, magenta dan dark turquoise TLL dewasa SOLDOUT!! yang lain ada lagi

Friday, June 20, 2014

Set Mandian Cathy Doll


Jom cuba set mandian Bonjour Paris Cathy Doll yang sangat comel ini..Product Best Seller!!

Kelebihan Set Cathy Doll ??
@ Mampu mencerahkan kulit
@ Menghaluskan kulit
@ Wangi..tahan lama

Harga ??
Satu Set : RM80 included postage

Harga jika beli asing ??

♡ Cathy Doll Luxury Scrub Magic = RM28
♡ Cathy Doll Sweet Moment Perfume Body Lotion = RM35
♡ Cathy Doll Sweet Moment Perfume Shower Gel = RM30

lagi berbaloi-baloi beli set :)

Cathy Doll Sweet Moment Perfume Body Lotion

Cathy Doll Sweet Moment Perfume Shower Gel

Cathy Doll Luxury Scrub Magic

Sesuai dijadikan hadiah kepada kawan-kawan ataupun 
sebagai hantaran perkahwinan & pertunangan

Dapatkan segera!!!
whatsapp 0197701482

Tuesday, February 18, 2014

Telekung Lycra Lace

Telekung Lycra Lace
Terhangat di pasaran 
Harga istimewa!!!

Kain Sejuk * Lycra Berat * Selesa * Jahitan Kemas
Tidak Jarang * Muat dari body besaiz XS hingga XXXL

Hot!!! baru sampai...8.4.2014 update!!

cream : shining peach : grey
pink : sky blue : white
aneka pilihan tona warna yang lembut...sejuk mata memandang...


 prussian blue : dark brown : dark magenta : dark green
maroon : dark purple : moss green : thulian pink
aneka pilihan tona warna yang gelap...selesa dipakai untuk solat..


blue grey : sky blue : royal blue
turquoise : prussian blue : dark purple
aneka pilihan yang meminati tona biru dan purple

 dark purple : thulian pink
dark magenta : maroon
macam sama tapi tak serupa!! susunan tona warna gelap bersama gabungan lace yang cantik!

royal blue : blue grey : turquoise
warna-warna segar di mata

Telekung Lycra Plain untuk kanak-kanak
peach : moss green : sky blue
turquoise : pink

Ukuran Telekung Lycra Plain untuk kanak-kanak
Telekung Lycra plain untuk kanak-kanak

yang ini warna Sky Blue..bukan Turquoise :)

aneka pilihan biru dan purple

aneka pilihan  hijau yang menawan

*Bagi barang yang dah soldout, customer boleh buat pre-order dan tunggu sehingga stok baru sampai dalam seminggu lebih...
*Untuk pre-order deposit RM50 diperlukan. Setelah barang sampai, customer bolehlah habiskan pembayaran dan admin akan pos segera kepada customer...
*Pre-order diperlukan untuk mengelakkan customer buat diam setelah admin bagitahu stok barang dah sampai dan customer cancel order secara tiba-tiba...

*boleh dapat harga borong dengan minimum 12 helai TLL
PM/Whatsapp/email utk dapatkan harga istimewa*
berminat just PM / Whatsapp 019-7701482
atau email jiejahcun@gmail.com
Facebook page : Muslimah Attire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

TARIKH HARI INI

Myspace Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com
Daisypath - Personal pictureDaisypath width